На пресконференция ще бъдат представени резултатите от изследвания на нагласите по отношение доизграждането на инфраструктурата в страната

На пресконференция ще бъдат представени резултатите от изследвания на нагласите по отношение доизграждането на

04 декември 2016 | 12:12

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще участва в пресконференция за представяне и обществено обсъждане на резултатите от проведените регионално и национално изследване на нагласите и очакванията на обществото по отношение на доизграждането на инфраструктурата на страната, в частност строителството на Лот 3.2 на магистрала „Струма“ в участъка през Кресненското дефиле, предвиден за финансиране със средства по ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г. За участие в нея са поканени представители на всички заинтересованите страни, в т.ч. регионални власти, НПО сектор, медии, представители на строителния сектор и др. Изследването е направено по поръчка на МРРБ от „Екзакта рисърч груп“.

Събитието ще се проведе на 5 декември, понеделник, от 11 ч., в гр. Благоевград, хотел Монте Кристо, адрес ул. „Света Гора“ 1.